Helvetes Cp internet

Hej, blev inga inlägg igår och de beror på att mitt cp Internet inte vill funka när jag ska ha det.. Får damp!
Men då vet ni de iaf , btw så får jag "nytt" internet imon antagligen. Får hålla tummarna! Och då ska ni allt få se på mycket inlägg! Haha. Slänger in en sur liten söt bild här med.. Godnatt sov så gott!


Varför..!

Jo nu är det så att jag inte har nåt internet så kan verken lägga ut bilder och de är fett segt att ladda upp ett inlägg.. Så de får bli som de blir tills på fredag då jag får nytt internet.
Äntligen! Då kommer också en massa bilder från lite allt möjligt som jag gjort de senaste . Nu ligger jag iaf i sängen och smsar med pojkvän. Har Precis sött klart en film, önska min gosi kunde va här..! Älskar honom :) hihi.
Men godnatt sov så gott och fortsätt läsa bloggen , de blir bättre med allt nästa vecka! Puss puss


Födelsedag i Sölvesborg .

Yes yes.. Vaknade vid nio i lördags morse av att alla i laget kom in med tända ljus och flaggor och sjöng för mej . Vi åt frukost på hotellet som mer liknar ett spökhus och sen bara slappade till typ halv ett. Som sagt så fyllde jag 15 i lördags hehe. Mamma och pappa och syster var med i Sölvesborg och alla andra föräldrar Också . Mamma och pappa kom med tårta på lördag kväll och alla andra föräldrar kom med för att fira och hälsa på oss på vårt "hotell" fick en handbolls tårta, vilken lycka. Världens bästa föräldrar som alltid ställer upp osv.. Älskar dom!
Men iaf sen gick vi och åt lunch sen till hallen för att kolla på Kävlinge och Sölvesborg sen var de match på g. Vi förlora med 10-9 men spelade sjukt bra och matchen var väldigt lika.
Somnade gott och vaknade upp klockan halv åtta, åt frukost sen drog till hallen för match. Vann matchen med 10-13 tror jag , sen hade Vi match senare med men dock gick den matchen inte så bra.. Förlora med två eller tre bollar.. Vilket gjorde att vi kunde åka ut .
Allt gällde på om lödde skulle vinna mot Sölvesborg som vi vann över. Lödde sa att dom skulle spela för oss och tyckte att vi spelade bra och schysst handboll vilket inte dom andra lagen gjorde !
När de var typ 5 sekunder kvar gör kanten i Sölvesborg mål och de blir lika. Fem sekunder ifrån steg 4. Men nu är vi ute för i år. Just de.. Mitt internet är svin segt så de e därför jag inte har bloggat så mycke. Bilder kommer i nästa inlägg !


Friday

Sov till nio idag, har ju ledigt idag. Så himla skönt! Sitter nu i soffan och kollar på Robin Hood och äter frukost. Gott gott! Farmor hämtar mej här vid ett och då åker vi och köper nya tränings strumpor sen åker vi till samling. Sen bär de av till sm med goaste laget.
Vi hörs senare . Kramis


Taggad!

Ligger i sängen nu och snart ska sova, ser klart en film som heter berättelsen om pi. Sjukt spännande är den.
Imon är jag ledig vilket betyder sovmorgon, åker till sm imon vid två och är borta hela helgen. Sover på hotell med bästa laget och åker i mini bussar upp till Sölvesborg. Typ tre timmars bilresa ... Ska försöka sova nu iaf, åkte packa de sista imon bara annars är jag klar. Godnatt sov så sött!


Drömmen!

Sitter hemma hos eve nu och snart drar på träning. Fysträning i en och en halv timme. Sommaren 2013 här kommer jag haha.. Nog . Men ha de bra vi hörs senare


NATTI NATTI!

Haft en goo kväll med världens goaste vän, druckit smothie, saft, ätit chips, kollat på fim. Lite struligt med tvn oså först men de löste sej med att vi tog ipaden istället. Inte lika mysigt men med tända ljus så blev de mysigt i vilket fall , bästa känslan . Hihihihihi. Vi är väldigt trötta nu så godnatt! Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2013/pic_510067feddf2b359b0df17df.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2013/pic_51006804ddf2b3598736157c.jpg" class="image">


:)

Sitter i sängen och lyssnar på musik, snart kommer eve och hon sover här inatt. Min flicka de!
Träffade Albin förut med, svin gos. Kollade bara på film och myste. Finaste pojkvännen hehe:)
Just de.. Sofi och Oana hängde med mej hem en stund efter skolan innan dom också skulle iväg. Annars har la dagen vart som vanligt antar jag, no, handboll, svenska sen sluta. Gooa onsdag! Imon är sista skoldagen för mej innan helgen som att jag drar på sm på fredag och bor på hotell två nätter . Fyller år på lördag med, herregud vad stor jag har blivit då.. 15 hela år. OMG.
Aja ha de bra!


Onsdag

Sitter på bussen nu påväg till skolan , slutar kvart i ett idag med. Hihi as Nice!
Får fan skärpa mej med bloggningen nu med.. Kan ju inte blogga typ en gång varannan dag.. Fy. Har dock inte så mycke att skriva alltid så aa.. Ville bara säga de. Puss


Finaste vännen!

Är hos världens finaste vän nu som jag sover hos inatt, gissa vem?
Min lilla gosegris, världens finaste är hon och litar på henne till 100 procent . Hon är så jävla bra så de finns inte, kan säga allt till dej och vi har alltid så jävla roligt tillsammans . Vi gråter tillsammans, skrattar tillsammans , vi gör allt tillsammans. Vad skulle jag göra utan dej mitt hjärta!? Älskar dej så jävla mycket Evelina! Puss

Massa fina gamla bilder kommer här
-KÄRLEK-


<3

Inlägget som skulle publiceras igår gjorde aldrig de.. Fan. Men iaf Eve sov igår natt och vi hade as mysigt, vaknade vid halv elva och sen dess kollade vi bara på film och hade de gosigt!
Träffade Albin en timme medans eve var i stallet också. Och för ni som inte vet de så är vi tillsammans och blev de i fredags. Min gosiga pojkvän! Fan va gosigt! Nu sitter jag på bussen påväg hem , mår inte så bra och dagen har bara varit fett tråkig som att eve är hemma från skolan och heller inte mår så bra.. Krya på dej älskade vännen!
Vi hörs ! Puss

Bjuder på den extremt charmiga bilden på mej och eve.


Helg

Ligger i soffan nu och ser på film, haft värsta mensverken idag med..:(
Tränade imorse vid 9 och de var en rolig träning. Eve min gose kommer senare med. Hon sover här inatt och vi ska äta tacos ikväll ,Favorit!
Idag är det exakt en vecka till min födelsedag och en vecka kvar till usm steg 3. 15 år och handboll på sin födelsedag kan de bli bättre?
Älska livet!


Godnatt inlägg.

Godnatt alla läsare, nu ska jag sova . Ändrade planer för imorgon , det var inte powerwalk och gym utan en vanlig handbolls träning klockan 9 på morgonen. Svin segt, jag som ville sova.. Måste alltså sova nu så godnatt ! Puss puss


Fredag

Vart i skolan och slutade tre idag. Hade hemkunskap sista lektionen och efter de drog jag till min gose jätte mysigt verkligen. Nu sitter jag i soffan hemma mesans vi har gäster och kollar på film.
Ska nog gå upp och kolla på film istället, lägga mej i sängen med lite godis eller nåt. Träning vid 09.20 imon Bitti med till 11.20 , alltid lika gött med powewalk och gym. VI HÖRS! PUSS PUSS

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2013/pic_50f9a46e9606ee331626de62.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2013/pic_50f9a48de087c35ea523102b.jpg" class="image">


Nobody cares typ..

Skolan va som vanligt och jag slutade vid tre. Efter skolan va de träning för Tjejerna i åttan som skulle vara med på km i volleyboll. De började halv fyra och höll på till halv fem , sen fixade jag pass och sen köpte donken. Hade ont i huvudet förut med så tränad inte men istället tog jag och eve en powerwalk i en timme . Duktiga som vi är. Sover här inatt , alltid lika kul och va med henne!
Idag är de bara 9 dagar kvar sen fyller jag femton plus att de är sm då. Gött äre! Puss och sov så gott , här kommer lite bilder


Mellis :)

Goaste mellanmålet, rostad gott och gräddat och en hallon smothie. Love it!


Onsdag.

Är redan hemma och slutade kvart i ett som vanligt idag. Bara haft tre lektioner och lunch idag . As gött!
Nu ska jag ta mej nåt och äta sen plugga en stund sen blir de match ikväll.. Hoppas ni mår bra? Puss


Ingen rubrik.

Sitter i soffan nu och inte gör nånting. Är less på allt, att allt ska gå så dåligt för mej jämt., aja nu ska vi inte snacka nåt Depp! Ska gå upp och lägga mej i sängen nu och bara typ sova, glömma allt och börja om på nytt imon!
Har match imon och jag känner inte ens för att spela , jag börjar tröttna på allt. Men allt kommer att bli bättre om ett tag då en "överraskning" väntar som jag redan vet. Hehe de gör mej lite mer glad om man säger så! Älskar ju handbollen egentligen så vet inte vad de är med mej. Vi hörs imon godnatt!


Min dag..

Cp måndag., vart allmänt tråkigt idag bara .. Jämför vad de brukar vara..
Hade handboll imorse första lektionen, de gick segt för alla va sjukt trötta. Sen var de matte och jag fick inte nåt gjort där heller,. Vad är de med mej? Pallar inte! Träning efter skolan som vanligt, tråkig träning med.. Bara nötade samma sak hela tiden.. Imon är de skola och träning igen, får la hoppas på att de ska gå bättre imon? På onsdag är de match med! Gött!
Nu ligger jag i sängen ensam och inte har de ett dugg mysigt..? Vart är du (dröm killen) ? Fan då:( ensam är jag med. Godnatt bebisar hoppas ni haft de bättre än jag! Love to you readers!


Sängen.

Nu ligger jag i sängen och snart ska sova, lyssnar på musik och smsar.
Ni får gärna kika mej om ni vill? : annienordin .
Hm., har inte så mycke att skriva men ville bara säga godnatt och sov så gott. Här kommer lite bilder..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2013/pic_50f3301ce087c35d38587267.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2013/pic_50f3301de087c35d71a0597d.jpg" class="image">


En vinst en förlust..

Hade samling vid elva i morse, mötte Varberg första matchen och vann med 18-16, vi spelade grymt! Efter matchen drog vi direkt till anneberg för ännu en match. Den matchen gick åt helvete för alla , alla va så sjukt deppiga bara..
Nu är jag i Torslanda för att kolla på brors handbolls match, lever för sporten!
Imon är de skola med , slutar halv fyra.. Blää... Vi hörs!


Helgen.

Sov hos ida inatt, as mysigt!
Vi var på tjej middag igår hos Emily och de var fett kul. Vi sjöng Singstar , kolla på film, spela poker och bara åt en massa gott. Vi var och tränade imorse , fysträning och mycke styrka. Powerwalk i en timme sen mycke styrka för ben , armar och mage.
Goo träning!
Nu sitter vi hemma hos ida och väntar på att pappa ska komma och hämta oss, vi kollar på rio nu haha. Sjukt goo film ju. Nu ska vi snart åka och köpa godis sen blir de bastu osv när vi kommer hem. Bilder från igår kommer här ..


Länk byte !

Tycker ni ska kolla in denna sjukt grymma bloggen , tjejerna som bloggar på denna blogg heter emmy och emma och är fett bra! Läs, kommentera och sprid ----> http://nattstad.se/emmyemma

Puss och godnatt!


Sorry!

Förlåt för att jag inte bloggat men har glömt av de helt enkelt..
Sov hos eve inatt, kollade på film igår och tog även navelpiercing innan de.
Sjukt nöjd faktiskt. Slutade vid tre idag och då hängde jag med eve hem , vi såg på film, käka pizza och bara hade de fett gött! Sen vid halv sju hade jag fysträning så jag drog på den.. Nu är jag hemma, har precis ätit goo mat. Bästa känslan när man kommer hem och de luktar nybakta bullar! Bästa som finns!
Nu ska jag duscha sen se på film sen sova. Kommer ett länk byte i bästa inlägg (senare ikväll) också. Ska försöka blogga lite oftare nu! Förlåt.. Vi hörs.


Tygrike

Spelade cup i helgen och de gick väll ändå rätt bra, dock åkte vi ut i semin mot baltichov me några bollar.. Så jävla surt. Vi kom typ delad trea i a-slutspel så de är la bra för att vara oss?
Bra spelat iaf!
Jag fick en kommentar om att de hackade i videoinlägget och om jag kunde skriva alla andra svar i ett vanligt inlägg ? Och de är klart jag kan när jag har tid då. Vet inte vad som hände med video inlägget för de ska inte hacka.,cp sak! Sen har jag börjat tröttna på bloggningen också , är inte lika kul längre plus att min design är sjukt ful och tråkig! Fan! Hur ska jag göra, fortsätta eller inte?
Vi hörs

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2013/pic_50e9d7269606ee4c093e5d9e.jpg" class="image">


Ingen rubrik

I onsdags sov jag hos Evelina med Sofi, vi hade jätte mysigt och träffade lite kompisar på kvällen. Hade riktigt kul ändå faktiskt. Sen sov annie, Sofi och Evelina hos mej igår och inatt sover annie hos mej. Imon blir de handbolls cup också, tygerike. Fan vad kul de ska bli, vi ska fan vinna skiten! Jag och annie har precis ätit och nu ser vi på film. Idag har vi bara slappat, färgat håret och bastat. Sjukt mysigt faktiskt!
Färgade håret i typ samma färg för att få bort utväxten, men lite mörkare blev de . Rätt nöjd iaf. Har inte så mycke mer att skriva så vi hörs senare

Förresten så skulle eve rida imorse så hon drog till stallet mesans vi andra satte på en film och åt goo , väldigt goo frukost som ni ser på bilden.. Hehe yolo


Allt möjligt typ..

Mobba inte mitt video inlägg för de blev lite fuckat och de var mitt första video inlägg också så.. Haha så ful :-(
Ni som kommenterade nu sist era frågor och svar kom inte med för jag såg dom för sent.. Sorry. Nu har jag precis kommit hem från att vart på bio med familjen och vart ute och ätit. Himla mysigt . Vi såg på mammas pojkar och jag tyckte den var bra och rolig. Käka massa godis oså. Mitt nyårs löfte förresten är att inte äta godis på ett halv år så får jag ju se hur de går. Startar imorgon och de kommer att gå åt helvete.., nu ska jag nog sätta på en film sen sova antar jag. Sover hos eve imon om hon kunde då såklart . Hoppas de iaf för jag saknar henne sjukt mycke!
Hoppas ni haft en grym start på det nya året, vi hörs mer imon. Puss


Svar på frågestunden


1 januari

Somnade till slut igår iaf, och vaknade vid tolv. Nu kollar jag på tv och bara allmänt har sjukt tråkigt. Skulle sovit hos eve men nu blev de inte så..sover där imon istället. Tror jag.
Tycker ni att jag ska göra ett video inlägg om svaren på frågestunden eller bara svara på dom i ett vanligt inlägg?
Kommentera tack!
Vi hörs senare


2013

Gott nytt år finaste vänner! Hoppas ni haft ett grymt 2012, men 2013 ska fan med bli bättre!? Nu ligger jag i sängen, as pigg,ny duschad o kan fan inte sova. Inte för att jag försökt men är verkligen inte trött just nu.. Tänkte svara på frågestunden imorgon om jag har tid så passa på att ställa frågor innan de är försent! Hoppas ni mår bra? Vi hörs


RSS 2.0