Allt och inget..

Har vart på kungsmässan med emilia en stund nu och de var riktigt kul att träffa henne som att vi inte träffats på ett år typ.. Vi kollade lite sen gick vi till stan och kolla på cc sen till hemmakväll för att köpa godis. Nu sitter jag på bussen påväg hem, ska fixa mej när jag kommer hem som att några gäster kommer redan vid två och några andra kommer vid sex ikväll. Vet inte ens vad jag ska ha på mej än och har inte köpt nåt heller som att jag bara ska vara hemma i år . Får väll bli nån klänning eller nån tunika och ett par jeans med lite smycken eller nåt. Inte vet jag? Kläder är fan de värsta som finns ju..?
HATE IT! :(
Glöm inte av frågestunden heller , de tar bara nån minut att ställa nån fråga så varför inte passa på?
Aja, ha de gött! Vi hörs

Bjuder på en extremt ful bild .. De regnar ute.. Åka buss är också kul..


FRÅGESTUND!

Japp kör på en frågestund nu då, bara att fråga på!


Vad tycker ni?

Fick en kommentar om jag kunde ha frågestund, vad tycker ni? Om de är tillräckligt många som tycker de kör vi på de men annars är de ju ingen idé..!Eller hur? Kommentera nu vad tycker ni?


Ingen rubrik..

Handbollen igår gick super, jätte kul att coacha dom små söta flickorna. Och vad dom kämpa ! Dom mötte bara äldre lag typ så det gick ju si sådär men kul hade dom . Glömde och blogga igår? Och vette fan varför men Therese sov iaf hos mej igår, vi hade de mysigt. Vi kollade på film och snackade om verkligen allt för de kan man göra med henne!! Idag har vi slappat och degat framför tvn de mesta. Vi träffade Albin en stund också. Imon ska vi ut och springa och kanske att vi drar en sväng till gymmet med. Himla gött ! Älskar livet just nu, livet leker . Puss puss , sov så gott! GODNATT!

Här kommer en bild på byxorna samt en bild på dagens outfit.. Bild på pudret kommer nån annan dag.


Uppe med tuppen..

Uppe tidigt idag , sitter på bussen nu påväg till a-hallen. Ska hjälpa till med att coacha flickor 03 i en cup/ett sammandrag. Gött med samling 08.15 också men vad gör man inte? Handboll är ju livet !
GÖTT ÄR DE!!
Som att jag inte är hemma på hela dagen får ni bilderna på sakerna jag köpte när jag kommer hem , om jag orkar? Jo men de gör jag!
Vi hörs! Puss


Mellandagsrea

Köpte ett par nya jeans idag från d.o (design only) och ett mineral puder från kiks, märke: loreal. Svin bra, dock inte på rea men de gör inget. Snart ska vi nog till Odd molly och kollar lite sen. efter de åker vi på aranäs match (a-laget) jadu? Sen vet jag inte vad som händer sover iaf hemma ikväll. Antar jag iaf. Bilder på byxorna och mineral pudret kommer sen. Hade g!


Trött

Nu e la de sovdags för min del.. Är redan svin trött och håller på att somna.
Jag kom till Therese vid fem tiden. Kanske , vi gjorde inte så mycke. Vi kollade på film , käka godis och chips sen beställde vi pizza. As gott var de och efter de spelade vi kort en stund. Nu ligger vi i sängarna och snart ska stänga av tv, upp vid halv nio imon för att gå på mellandagsrea vid tio. Är fan taggad haha. Har inte mycke mer att skiva men sov gott mina söta läsare!
Puss puss


Juldagen

Blev väckt vid halv tio och gick ner och åt frukost med familjen och farmor och farfar. Efter de tog jagade lugnt, duschade spelade lite spel osv..
Nu har jag precis kommit hem från farmor och farfar och de finns inget att göra, ska väll typ städa min garderob sen äta lunch sen åker jag nog till Therese . Vet inte vad vi ska göra men de kommer bli as roligt ändå, de vet jag bara lixom. Haha.
Hoppas ni har de gött? Puss


Julafton

Haft en grym dag, åkte till farmor och farfar vid ett, åt mat och träffade alla nära och kära . Vid tre kollade vi på kalle anka sen kom tomten och hälsade på. Är så sjukt glad för de jag fick och ni som undrar vad jag fick så fick jag en dolomite jacka , Justin Bieber perfym, pengar,presentkort, märkes platttång , krämer lotion och skrubbar, högtalare osv.. Sjukt nöjd iaf. Hoppas ni haft en bra jul? Kommentera gärna!
Familjen sover hos farmor och farfar inatt (en tradition på julafton) imon sover jag hos Therese och vi ska upp tidigt på onsdag för att dra på mellandagsrea. Får se om vi hittar nåt fint, man får väll alltid hoppas . Trött och glad som jag är går jag nu och lägger mej. GODNATT


Outfit


Bilder från Liseberg


Liseberg

Vaknade vid 11 imorse , gick upp och åt sen fixade jag mej. Åkte sen till Liseberg med familjen och mötte upp Elises familj. Vi åt kollade runt och åkte de som var öppet, vilket inte var så mycke.. Haha men de var mysigt ändå!
Kan inte fatta att det är julafton redan imorgon. ÄLSKAR JULEN.
Nu kollar jag på uppesittarkväll och spelar Bingolotto . Hade g, vi hörs!


Fredag.

Är hos Albin nu och vi ser på film, vettefan vad filmen heter men aa.. Har inte så mycket att skriva så vi hörs imon. Puss


LOOOOV!

Ställde ju klockan på två inatt ju som att folk sa att jorden skulle gå under vilket den inte gjorde för jag lever. Varför säger alla att jorden ska hå under hela tiden men de gör den ju aldrig?
Idag slutade jag vid halv elva och då åkte jag hem och åt sen drog jag till matilda. Jag och matilda har vart ute och sprungit ( 4,5 km ) sen blev de lite styrka och en frukt. Nu har jag precis duschat och kollar lite på tv. Ska snart städa mitt rum sen äta och sen dra till Albin. Ha ett gött lov nu då vänner! Puss


Godnatt världen!

Nu ligger jag och emmy i min bäddsoffa och ska alldeles strax sova. Har bakat en massa idag till avslutningen imon, vi bakade lussekatter, chokladkola, kärleksmums och dekorerade pepparkakor med Kristyr och strössel. Himla fint blev de. Jag och emmy ska upp klockan två och kolla om jorden går under som alla säger kl 02.20.. Tror inte på detta men blir ändå nervös typ.. Haha :/ YOLO! Sen ska vi upp fem för att vi vill, ska fixa oss osv osv., jag och hade gärna haft en gosig kille som höll om mej just nu. Åhh saknar dej gosen min. Kom till mej! Godnatt läsare, hoppas nu överlever. Puss


Torsdag

Hej hej bloggen. Sitter i soffan nu med älskade emmy. Slutade två idag och sen dess har vi bara ätit, lyssnat på musik och nu kollar vi på film. Himla mysigt faktiskt. Bror har hemma massa kompisar som ska baka till imon (avslutningen). Efter dom e klara med allt så ska vi baka en massa till imorgon. Imon är de avslutning sen är de lov, fan va gött! Typ två och en halv veckas lov. Inget planerat på lovet tror jag, ska säkert träffa en massa kompisar och min goding. Haha :)
Men vi hörs senare, hade gött <3333


Nu börjar de närma sej..

Haft en hyfsat bra dag i skolan, inte jobbat så mycke ändå. Slutade tio i två och då hängde jag med Therese hem för att käka sen dra till träning vid ungefär halv fem. Träningen va sjukt goo idag, riktigt rolig! Vi fick våra nya tränings ställ idag med
(kolla bild nedan). Imon är de onsdag och bara några få dagar kvar sen är det jul lov. Idag är de sex dagar kvar till julafton också,Så himla gött!
Nu ligger jag i min gosiga bäddsoffa som jag sover i inatt.. Bara för att jag kände för de haha (galen) Ne men den e skön och stor ,Perfekt!
Sov så gott då mina små änglar.
Puss på er!

Här fe ni lite bilder på mej innan träning + bilder på de nya tränings ställen.
Hade gött!


<333333

Världens finaste!


Taggad!

Var med Albin igår kväll som jag skrev, va även med han en stund idag. Svin mys.. Vi kolla typ på film osv..
Världens gosigaste typ ..omg!
Haha Ne men nu ligger jag i sängen och bara taggar inför imorgon. Ska vara i Kungsbacka kvart över åtta imon bitti för att coacha Handbollsskolan i lucia cupen sen bli de samling inför match vid kvart i elva mot nödinge. De här tar vi!
Full rulle, drar till Therese en stund efter matchen och hittar på nåt. Aja nu ska jag sova , sov så gott!<33

Typ så ja .. Haha ( bilden )


Fredag!

Äntligen fredag, alltid lika gött! Sitter på bussen nu på väg till skolan , och ja blogg appen funkar igen... Yeah!
Kunde inte sova inatt, tänkte på så himla mycke.. Hoppas ni sovit gott iaf?
Idag slutar jag klockan tre och då ska jag väll bara hem och äta oså sen drar jag till Albin vid typ sex tror jag?
Men nu har jag inget mer att skriva, vi hörs senare! Puss

HAHA BILDEN...!


Svar på kommentar!

Åhh tack så mycke , vad kul och höra!
Jo jag köper mina kläder på bland annat tara,raglady och ginatricot. Köper de flesta jeans på ginatricot och även d.o (design only) oså tröjor/tunikor på typ tara , raglady osv. Vem är du förresten? Och vart har du sätt mej? Hade bra!
Fortsätt kommentera , följ och sprid.
Puss


Lucia today..

Idag är de lucia, den 13/12.
Ska kolla på nåt lucia tåg i aulan som niorna håller i. Efter de blir de fika i klassrummet sen vanliga lektioner igen.
Efter skolan idag ska jag kolla på lillasysters luciatåg på dagis och sen fysträning i kväll. Gött är de.
Vi hörs, puss


Lite bilder bara!

Fortsätt läsa,sprida och kommentera! TAACK:))))


:)

Har inte bloggat på några dagar men ni såg ju min bästaväns gästinlägg . Hur underbar e hon inte då? Älskar den flickan så jävla mycke så de finns inte!! Som att inte blogg appen funkar så bra så får de blir som de blir nu ett tag tills den funkar igen., hoppas på att den slutar dampa snart, e så trött på den!!
Haha men aa.. Idag har vi pysslat i skolan, slutade kvart i ett och hade inga lektioner förutom handboll och pyssel då. För jävla kul! Mysigt nu när julen kommer, inga läxor, snö, bara gos helt enkelt. Omg vill ha kille nu <33333
Hade g, vi hörs! Puss


Gästbloggning

hej alla skäna människor där ute! Mitt namn är Ida Espling-Ek och jag är 14 år. jag bor i en liten stad utanför göteborg och går på samma skola som min bästavän annie nordin. Nog snackat om mig.. jag ska försöka ta min och annies historia lite här. Allt började med handbollsskolan, både jag och annie var nya och vi kände inte varandra ett dugg men ändå fastnade jag för henne första stund tyckte hon var oerhört vacker och verklade gudomligt snäll! Men blyg som jag är vågade jag inte gå fram och säga hej (typiskt mig) men vi spelade ju i samma lag så såsmåningom började vi snacka och vi kom faktiskt riktigt bra överens och roligt hade vi. Vi bestämde oss för att träffas på fritiden och jag kommer ihåg den första dagen vi träffades och (lekte) som det var igår. Annie skulle komma till mig och vi lekte med våra nintendon och vi var ute i skogen och lekte och vi hade så sinnes sjukt kul. men vi började tappa kontakten allt mer och mer.. vi pratade ju fortfarande men inte alls lika mycket som förut, tills jag bestämde mig att börja på Hålabäck, då jävlar var vi i full gång igen och vi klickade direkt och vi hade och har fortfarande så jävla kul ihop vi är som syskon vi kan tjafsa och så men vi älskar forfarande varandra vad som än händer, Annie har hjälp mig så jävla mycket i livet hon får mig att tro på mig själv och hon hjälper mig med problem som ingen annan gör. hon är guldvärld min ängel, tyvärr är jag ju ingen såndär som kan sitta i timmar och skriva låååååånga inlägg men ni får nöja er med denna lilla texten och ha det grymt nu allihopa så kommer jag tillbaka snart puss och kramar // ida

My life , my reality!

Spelade match imorse vid nio, hemma match var de och vi vann med 21-16 :) gött med vinst. Åkte bara hem efter matchen köpte med donken påväg hem också och sen blev de ett stopp på majgården också. Helg fyfan... Redan måndag imon , skola nej!! Åkte med min bror på hans match och dom vann också , dom vann med 20-19. Aranäs levererar! Sitter i bilen nu påväg hem och då kommer farmor och farfar och äter mat med oss. Mysigt! Hade g!

Inte igen..

Fan! nu funkar inte blogg appen igen,. (Irriterande) sov hos eve inatt iaf, mysigt! Vi kolla på film osv och idag har vi bara myst. Har åk. Pulka och bara kollat på film hela dagen typ. Har så jävla kul med dej gosis, älskar dej! ligger i sängen nu och lyssnar på musik, tänker på allt möjligt och ska snart sova. Har kollat på Johan Falk precis nästan,himla bra e dom filmerna! plus att en av mina kompisars farbror e med i filmen.. Hur coolt e inte de? Hehe. har match imon och samling vid 08.40 så upp viD sju imon. Hemma match mot kärra, tagga tjejer! Sov så gott, vi hörs! Puss puss.                            

Fridayy

Sitter redan i skolan och gör ingenting , börjar ju om 35 minuter..
Tänkte kolla på julkalendern nu, är ändå typ ensam i skolan. Ingen e här..
Så här ser jag iaf ut idag, hade !


<3

Emmy sov hos mej inatt och vi hade de as mysigt, baka kladdkaka, rulltårta och dekorerade pepparkakor.. Vi åt tacos , as gott. Sen mös vi och kolla på julkalendern och Alvin och gänget, Alvin och gänget 1 och 2. Hur söta som helst. Somnade vid typ tolv . Imorse ställde vi klockan på halv sex men kom inte upp förren halv sju. Vi hade en halvtimme på oss att fixa oss sen var vi tvungna att gå till bussen. Kollade på julkalendern imorse när vi kom till skolan sen var de lektion. Var på simhallen på gympan nu sista lektionen. Rätt kul ändå fast lite pinsamt... Emmy om du nu läser detta vill jag att du ska veta att jag älskar dej så sjukt jävla mycke. Känt varandra sen ettan o sen dess har vi hängt ihop. Haft så jävla kul dom här två grymma dagarna med dej! Puss puss, du e bäst gumman!<333


Mästerkockar

/annie och emmy


Jadu..

Sitter på bussen nu påväg till träning, två timmars träning idag sen fotografering med laget vid halv nio.
Ikväll har jag väll inget att göra, ska väll bara duscha äta typ sen sova.
Dagen har la vart bra/rolig. Blev mulad as mycke och fick en isboll i ansiktet.. Men de gick bra.
Helt seriöst jag tror jag är kär, puss!


Godmorgon!

Godmorgon finisar, sitter på bussen nu påväg till skolan. Blev väckt av bror vid sex som att vi skulle ta bussen tillsammans kl kvart över sju.
Ikväll har vi fotografering med laget efter träning också. Har inte så mycke att skriva men vi hörs sen. Hoppas ni har sovit gott, för de har jag gjort. Vakna med största leendet på läpparna .
Hehe , puss


Godnatt inlägg!

Ligger i sängen nu, så skönt. Vill bara sova fast ändå inte. Ligger och smsar med Albin ju, ska snart släcka men de beror ju på hur länge vi smsar. Så gosigt. Hehe aa.. Måste seriöst upp jätte tidigt imon för att ta bussen 07.12 , annars kommer jag försent till skolan som att de e sånna köer för att de e så halt.. De e la nackdelen med snö.. Hehe.
Sov så gott nu mina underbara läsare, vi hörs imon! Puss


OMG!

Mysig dag med massa snö, snöbolls krig och mulningar. Blev mulad så mycke så bara maskaran rann. Haha.
Ne men de va kul ändå bara att jag frös efter som att kläderna va as blöta lixom.
Hoppas ni har de bra?
Tränade efter skolan vilket alltid är lika kul, nu är jag nyduschad oså. Kollar på film nu (en gång i Phuket) as bra e den! Nu vill man ha en kille Asso, bara ligga och mysa framför en film. DRÖÖÖÖM!!
Högst upp på min önskelista är självklart en kille, haha galen e jag men de e faktiskt sant! Hehe.
Men ha en mysig kväll då, så kommer ett godnatt inlägg senare. Puss!


Vinter!

Fyfan , de snöar ute. Så jävla kul.
Sitter i bilen påväg till skolan men de e lite halt ute på vägarna. Haha Ne men jag älskar seriöst snö och julen. Nog de bästa som finns!

All i want for christmas is you!


Syster

Vill gratta min underbara lilla syster ännu en gång på två årsdagen . Så stor nu, min bebis!älskar dej syster!
Bilder från släkt kalaset kommer här..:)
Puss och godnatt!


Allt möjligt..

Matchen igår gick bra men inte för mej. Här nog aldrig spelat så dåligt.. Sköt bara i stolpen typ hela tiden .
Vi vann iaf matchen med 21-14 :)
Idag har jag kollat på min brors handbolls match sen åkte jag och Therese till kungs en stund.
Nu har jag precis kommit hem och vi ska ha kalas för lillasyster nu som fyller två år. Grattis världens bästa!
Vi hörs senare, för nu måste jag skynda mej, puss!


Taggade!

Match om en timme ungefär, påväg mot backa nu. Vart hos Therese en stund, vi kolla på film sen åt vi nudlar. Nu sitter vi i bilen med värsta feta musiken.
har inget mer och skriva, men vi hörs senare.


RSS 2.0