Mys med lov!

Var med Evelina och några kompisar igår, vi gjorde inte så mycke men de va mysigt iaf. Nu har jag precis kommit hem och tatt på mej myskläder och ska baka nu lite tills ikväll sen kommer Annie till mej om en stund tror jag. Nu ska jag ta och sätta på lite musik för att sen börja baka. Hade!


Taggad som bara den

Har precis tränat med a-flickorna så himla kul. As Gooa träningar och allt, imon sover jag hos Evelina och har även träning imon. På fredag drar jag på cup med 97orna hela helgen. Kul med ännu mer handboll! Handboll är mitt liv säger jag bara!!!!
Ni får gärna kommentera de gör mej svin glad bara så ni vet hihi... Skall la snart gå upp och lägga mej så vi hörs imon. Puss puss sov så gott!


Lov

Sov med Ida från fredag till lördag och lördag till söndag. Har vart hur mysigt som helst. Vi har fotat,tränat,myst,kollat på film,käkat godis, och spelat match.
Skrattat har vi gjort som fan också!
Älskar dej världens bästa bästavän!
Nu har jag precis spelat match och vi förlora med 16-17 så himla surt.
Domarn sög också, så himla kass var han.. Aja. Vi spelade hyfsat bra iaf.
Nu kollar jag på beck och väntar på mat som pappa fixar. Pommes med kyckling och goo sås blir de. As gött äre!
Men vi hörs imon älsklings läsare, hade så bra och hoppas att ni haft ett grymt lov än så länge :) puss


Bästavän


Höst


Vila i fred!

Vart på begravning idag...den finaste! Alla kommer vi sakna dej så himla mycke så de finns inte! Allt du gjort för alla andra, detta var den finaste begravningen någonsin! Hoppas du får de bra där uppe för i våra tankar kommer du alltid att finnas i vår närhet!
Inte vart i skolan idag alltså..
Nu ska jag på utvecklings samtal sen träna med 97 orna . Älska handboll!
Ha de bra, puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_50895699e087c33738beff06.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_5089569addf2b3020f000089.jpg" class="image">


Ingen rubrik!

As kul med handbollsklassensdag idag, mitt lag kom två i turneringen av tolv lag... As bra!
Slutade typ tolv och tog ändå bussen 12.47. När jag kommer hem ska jag typ inte göra något speciellt, typ plugga lite matte och kanske baka senare, så himla sugen på nåt gott. jag ska kolla på handbollsmatch ikväll med, aranäs-skånehälla eller nåt sånt.
Vi hörs


Handbollsklassensdag

Sitter i bilen påväg till skolan och vi ska ha handbollsklassensdag idag. Så vi ska spela mini handboll hela förmiddagen ända till lunch med alla handbollsklasser i skolan. Himla kul fast vill ändå inte typ..
Aja ha de bra.. Vi hörs sen!


Sov så gott!


Off to school

Sitter på bussen nu påväg till skolan, tog den sena bussen idag igen så jag kommer precis till skolan.
Evelina en av mina bästa vänner har vart sjuk as länge oså idag äntligen är hon frisk. Så glad! Älskar den tjejen nåt enormt! Men vi hörs senare, hade!


Dagen

Haft de rätt chill idag.. Fast ändå inte!
Slutade halv fyra som vanligt och hade träning efter de som vanligt.. En vanlig måndag helt enkelt!
Nu kollar jag på de okända med bror och de e fan läskigt.. Blir rädd fan! Haha. Precis käkat upp min Benne också, så himla gott!
Här kommer bilder på dagens outfit också


Morgon

Fan .. Missa den tidiga bussen så nu kommer jag sent till handbollen.
Aja kommer iaf till skolan och sitter på bussen nu. Efter handbollen har jag matte sen nåt annat , haha.
Har inte så mycke att skriva nu tyvärr men jag skriver mer sen, hoppas ni sovit gott? Puss


Godnatt söndag

Om en halvtimme är de måndag.. Åhh jag vill inte! Vill inte till skolan.. Fan då! Brukar älska måndagar men just nu är jag Inte taggad alls. Haha!
Ligger nu i sängen med mina gosiga kuddar och mitt gosiga täcke, ska snart släcka för att sova. Måste va lite pigg imon ändå som att vi går i skolan till halv fyra och har handbolls träning nästan direkt efter de. Mer uppdatering imon okej? Hoppas ni mår bra så hörs vi imon! Puss och GODNATT!


ÄLSKA LIVET!

Vidare i steg 3 i USM med världens bästa lag! Wihoo.. Fan va gött!
Nu sitter jag i bilen påväg till Halmstad för att kolla på bror som ska spela två matcher . Bild på mej och bästis, hade bra !


USM

De har gått bra idag , vunnit en match och förlora en. Den matchen vi vann , vann vi med 18-7 och den vi förlora , förlora vi med 18-16..
Alla spelade sjukt jävla bra idag och hoppas att de går lika bra imon.
Nu ligger vi i sängarna på hotellet och bara chillar typ tills vi ska gå och lägga oss. Kollar på tv och pratar gör vi en massa. Ska upp sex/halv sju imon för att äta frulle sen packa ihop för att sen dra till hallen. Blev matchens lirare förut också. Här kommer bilder från helgen.
Puss och godnatt!


Sov så gott!

Nu är mys kläderna på.. GODNATT!


Fredag

Slutade tre idag och drog till kungsmässan en stund efter de. Tog en fika och sen åkte jag hem. Nu sitter jag uppe i mitt rum och lyssnar på musik och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir de bara fredags mys hemma med familjen sen är de sm imon :) herregud vad kul de ska bli!
Vi hörs..


To cool for school

Nu sitter jag i bilen påväg till skolan, så himla bra med fredag idag!
Ska nog till kungsmässan efter skolan sen ska jag nog bara hem och packa inför imorgon. Drar imon bitti rätt tidigt tror jag så aa. Så himla jävla taggad!
Aja nu är jag i skolan så vi hörs sen, puss puss


Godnatt

Igår natt sov jag i min bädd soffa ute i mitt allrum bara för att jag kände för de och jag sov as gott.. Därför sover jag här inatt med, gos gos.
GODNATT


Hemma

Är hemma nu och ska snart gå in o ta en goo varm dusch , så himla gött.
De gick as bra att springa 6km idag sprang på runt 30 minuter typ.
Efter duschen ska jag äta sen kolla på tv och kolla lite på telefonen tror jag, sen ska jag väll sova. Nu ska jag iaf duscha så vi hörs senare. Puss


Torsdag

Sitter hemma hos Therese nu och har precis käkat. Kollar på nån film nu och ska träna om en stund, ska springa två varv i fors alltså 6km.. Orkar verkligen inte idag! Längtar bara till imon för att de är fredag och på lördag åker jag till Ystad. Ska ju på sm i helgen så bloggningen får bli som den blir,
Bara så ni vet. Vi hörs senare, puss


Natti natti

Haha hitta massa bilder på mej som typ bebis förut så här kommer dom.
GODNATT


Plugg


Kommentar.

Fick en fråga om vad mamma köpte mina hörlurar och vad dom kostade..
och mamma köpte dom på Tara i kungsmässan och jag vet inte vad dom kostade som att de var en present.
Fortsätt kommentera, kram!


Home sweet home

Sitter på bussen påväg hem nu, slutade kvart i ett idag och typ inte haft några lektioner. Bara haft no, handboll och svenska. Himla goo dag!
Nu ska jag bara hem och plugga och äta mammas bullar typ. Hon bakade bullar i måndags tror jag de va, Åhh älska älska de.. Så himla gott!
Lilla syster är sjuk också, tycker så synd om henne men mamma är hemma med henne idag så aa de e gött att hon e hemma så man slipper vara själv.
Vi hörs senare , puss


Dagens höjdpunkt

Spelat tränings match idag och tränat, Sen hade vi lagfoto idag också..
Matchen oså gick as bra, vann kanske med några bollar typ men dom räknade ju inte målen så vet Inte exakt vad de blev. Nu ligger jag i soffan helt nyduschad och kollar på fotboll. Ska snart äta middag med.. Hehe väldigt sent men älska mat!! :)
Godnatt inlägg kommer ikväll , puss


Of to school

Är påväg till skolan nu, och ja jag försov mej så jag missa hela no:n.. De går bra nu!? Aja men idag efter skolan hänger jag antingen med Andrea hem eller så åker jag och fixar pass. Sen är de lag foto och tröningsmatch och träning vid fem - sju. Himla gött äre. Vi ska möta f99 sen och träna oss inför sm.
Men vi hörs sen, hade !


Måndag

Haft en go måndag fast jag bråkar med en kompis.. Herregud de löser sej nog .
Skit i de men efter skolan stanna jag och tjejerna kvar och åt i skolan och sen drog vi på träning. När jag kom hem från träningen fick jag thai mat och på min tallrik låg en fin present från mamma. Och de var ett par
marc by marc jacobs hörlurar som var rosa, himla fina. Mamma hade även bakat bullar som jag fick när jag kom hem. Jag har världens bästa mamma!
Tack, jag älskar dej.
Nu ska jag sova så godnatt.. Hehe och hoppas att ni fortsätter att läsa bloggen och om ni följer mej på instagram hade jag vart fett glad! Ni får gärna kommentera och komma med frågor osv osv.. för de gör mej bara glad :)
Puss, bild på hörlurarna kommer här.


Söndagskvällen

Precis duschat och nu sitter jag uppe i min bror allrum o h käkar vindruvor och dricker cola. Ska snart gå upp till mitt eget allrum och kolla på never say never tror jag, så sjukt jävla bra är den!!
Har inga bilder att lägga upp men de kommer la imorgon eller nån annan dag. Detta blir sista inlägget för idag men vi hörs imon. Puss och godnatt!


Helgen

Vart med kompisar, tränat och spelat match i helgen. Förlora matchen och var typ inte taggade idag..
Vi spela inte som vi bruka , inte bra helt enkelt. Aja nya tag nästa helg då de är sm. Så jävla taggad så de finns inte.
Nu sitter jag svettig i bilen påväg till a-lags match. Är snart framme och ska möta upp Stella utanför. Vi hörs readers


Mys

Sitter och kollar på film nu med Richard, Therese och Jocke. Käkar godis gör vi såklart! Vi hörs


Godnatt

Ligger i sängen nu och ska sova, ska upp tidigt imon så de kan behövas!
Godnatt sov så gott , puss och kram


Haha fulaste bilden!


Dagens

Outfit.. Kommer här..
Tröja: fox, fått av Emmy.
Jeans: från design only
Smycken: gjort själv
Skor: primeboots


Skolan

Sitter på lektion nu och inte gör så mycke.. Vi ska på teater efter de här så de e chill... Hoppas ni mår bra goingar!
Vi ses


Fuck..

Fan att jag glömmer och blogga.. Skärpning nu Asso!
Haft en grym dag med Emmy på Frölunda torg idag iaf. Fick köpt ett par jeans från design only och en typ halsduk sån där Tube eller vad de fan heter.. Sjukt gosig iaf och svart är den. Bilder kommer väll imon antar jag.
Jag och Emmy gjorde armband förut också, bild kommer nedan..
Nu ska jag snart sova så vi hörs imon, GODNATT


Längtar!

Haft en hyffsad bra dag.. De ända som har vart sämst är att jag har pluggat hela jävla dagen.. Har prov imon och måste bli godkänd.
Efter skolan imon ska jag va med Emmy, ska bli skit kul.
Jag har ont i halsen och kan inte träna imon.. De värsta som finns jue:-(
Aja bättre än att bli sjuk till sm.. Förresten så kom jag med i sm laget om jag inte hade berättat de, hihi :)
Hoppas ni mår bra goingar?
Puss puss


Puss

Nu säger jag godnatt, fortsätt att kommentera och läsa gärna!
Nu ska jag sova så godnatt underbaringar ! Puss och kram


Träning snart

Har precis ätit mellanmål och nu lyssnar jag på goo musik i vardagsrummet..
Slutade tio i två och va hemma typ tio i tre, tog på mej träningskläderna och sen åt jag. Ska bli hämtad av Matilda vid kvart över fyra för att dra till träningen. Idag ska virre träna oss
(tränaren för a-laget) ska bli as kul, men har hört att hans träningar är jobbiga... Aja shit the same.
ÄLSKA ÄLSKA HANDBOLL!
Vi hörs , puss


Dagen

Inte haft nåt och skriva om idag därför har jag inte bloggat. De har intr hänt så mycke.. Var i skolan till halv fyra sen träning vid fem som vanligt.
Är nyduschad och fräsch nu iaf, hehe gosi gos. Nu kollar jag på ensam mamma söker och snart ska jag gå upp till mitt rum och lägga mej för natten.
Trött och sliten efter dagen.
Här kommer bild på dagens outfit också..

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_50732bf99606ee11000ab3f7.jpg" class="image">


Goaste helgen

Vart med Ida hela helgen, så himla underbart plus matcher på de.. Kan livet bli bättre?
Iaf så vet jag vad jag ska ha på mej imon vilket käns väldigt skönt. Bild kommer imorgon...
Ligger i sängen nu och kollar instagram och smsar lite, hade vart riktigt kul om ni vill följa mej på instagram.. Ännu mer bilder kan jag lova er! annienordin heter jag ifall ni undrar.. Hoppas ni haft en grym helg , kommentera gärna också..
Hoppas ni mår bra så får ni sova så gott, vi hörs imon. Puss och godnatt!


Trött som bara den..

Förlora tyvärr matchen med 12-11 förut, kunde lika med vunnit!
Jag spela dock inte så bra idag , men imon är en ny dag och en ny match..
Har kollat på två Harry Potter filmer och käkat god mat och en massa godis ikväll. Nu ligger vi i sängarna och snart ska sova, måste ju tagga så vi vinner matchen imon istället. Puss , sov så gott. GODNATT!


Tagga!

Match på g.. Sitter i bilen nu påväg mot Torslanda för match. jag och Ida gick upp vid typ sju imorse för att sen åka vid halv nio till Kungsbacka. Tränade handbolls skolan imorse och sen träna vi 02 typ till halv tolv.
Uppe med tuppen eller vad säger ni?
Haha...
Får hoppas på vinst idag men man vet inte för dom är så sjukt bra.. HOPPAS!
Har inget mer och skriva så vi förs senare, puss


Godnatt readers!


FREDAG!

Mötte Ida på stationen efter skolan för att gå till hemmakväll och köpa godis.. Hihi vi älskar godis!
Hon sover här inatt , och kanske att jag sover hos henne imorgon.
Imon ska vi upp tidigt för att träna små barn sen ska vi spela match.
Idag har vi väll inte gjort så mycke, slappat, käkat godis och chips och bara pratat om allt möjligt. Här kommer lite bilder från dagen. Puss vi hörs senare!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f33f5ddf2b329cf001ef6.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f33f5ddf2b329cf001ef6.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f33f7ddf2b329f7001e5c.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f33f7ddf2b329f7001e5c.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f34299606ee01a2fdb686.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f34299606ee01a2fdb686.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f3451ddf2b329ab001cff.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f3451ddf2b329ab001cff.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f3472e087c33d6b1e2536.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3197171/images/2012/pic_506f3474e087c33d545517b0.jpg" class="image">


Natti

Haft en bra dag i skolan , men lite tråkig. Först prov sen origentering,Kan inte bli tråkigare.. Menmen...
Är så glad ändå, efter skolan hängde jag med Therese hem iaf och vi käka och sen åt vi bulle som att de är kanelbullens dag idag så man ska äta bullar.. Hehe. Sen slappa vi och bara lyssna på musik, chilla på livet helt enkelt. Träning sen vid 18.15-20.00 .
Pappa hämtade mej och vi åkte och köpte mat , pizza. Himla gott var de.
Nu ligger jag iaf i min säng och snart ska släcka mobilen.. Godnatt godingar !
Puss och kram


Dagens

Outfit... Kommer här!

Jeans : crocker
T-shirt : replay
Boots : prime

Inget speciellt.. Men har inte mycke att blogga om så varför inte lixom.. Nu vet ni! Provet idag gick bra, skit bra faktiskt!
Ska snart iväg på fys träning, himla mys. Hade origentering förut i skolan också, hatar de.. Man blir då lerig.

Bild från orienteringen + dagens outfit kommer här |
\/

Puss


Mys

Vaknade vid 11, sovit hur gott som helst! Nu har vi precis ätit frukost, frallor oså. Ska snart fixa oss , vet inte vad vi ska göra idag men de blir la säkert nåt kul. Vi hörs senare ! Puss


Bussen

Haft en bra dag, vart på matråds sak nästan hela dagen. Var tillbaka på skolan vid halv ett och då hade vi prov.
Provet sket sej som fan, allt gick dåligt. Hoppas jag blir godkänd bara..nu sitter jag på bussen iaf mot stationen för att bli hämtad av Tessan för att sen åka till träningen . Träning i två timmar idag, himla gött! Kom med i sm laget också, himla bra! Längtar som satan nu...
Vi hörs sen bloggen, puss och kram.


Dagens outfit med mera..

Sitter på matråds sak nu och inte gör särskilt mycke. Slutar tolv här så efter de går jag och Stella till donken en snabbis.. Sen drar vi väll tillbaka till skolan för att ha prov typ..

Så här ser jag ut idag iaf!


Godnatt då..

Orkar inte plugga mer.. Fattar ändå inte ett skit typ. Men jo , de e fett svårt bara!
Nu ligger jag i sängen iaf, slocknar vilken sekund som helst nästan.. Så trött är jag. Fick världens gulligaste kommentar och blir bara hur glad som helst! Himla gulligt, fortsätt gärna att kommentera.. De gör mej glad!
Hehe.. Men sov så gott så ses vi imon , Godnatt älsklings bloggen


Trökigaste som finns..

Är att plugga!! Hatar de verkligen..
Vi hörs mer innan jag går och lägger mej .. Kram


Handboll next!


RSS 2.0