School

Vaknade vid sex ungefär och gick upp o platta håret.
Sen åt jag frukost : mjölk,flingor och frysta hallon, himla gott! Efter de sminkade jag mej och valde kläder. Tog bussen kvart i åtta som vanligt men iaf vi hörs senare , kram!

Bild på vad jag åt i morse och på den äckliga skolmaten..


My day.

Gick upp försent idag fö jag försov mej , hann inte med bussen så pappa fick köra mej istället. Självklart så skulle ju de va köer.. Så himla typiskt. Kom fem minuter sen så de va ju inte så sent iaf.
Haft en goo dag i skolan och jag sprang ju tre km förut också, de gick faktiskt riktigt bra. Slog min förra tid med två minuter vilket är as bra! Nu kollar jag på Robinson sen ska jag platta håret osv.. Hoppas ni har haft en trevlig kväll så hörs vi imon , puss


Allt går bara man vill!

Sitter på engelskan nu och letar efter väder.. Fattar inte varför men aja.
Slutar denna lektionen om en halv timma och vi har glosförhör om tio minuter ,sen är de matte.
Min fot är fortfarande svullen men jag ska springa tre km ändå sen. Vill verkligen de så aa! Hoppas ni mår bra så hörs vi sen , puss


Fan då..,

Efter handbollen i morse i skolan har min fot blivit svullen.. Imon ska vi springa tre km på tid på gympan och nu kanske jag inte kan va med.. Jag som va så taggad!! Hoppas de går över till imon så kanske jag kan va med ändå.. HOPPAS!
jag ligger iaf i sängen nu och ska precis gå och lägga mej, sov så gott!


Skolan

Hej, hoppas att ni haft en bra dag för de har jag haft! Somna i hyffsad tid igår kväll och gick upp i lagom tid imorse. Bussen var sen imorse så jag kom försent till skolan bara för de!
Men allt löste sej ändå.. Skulle bloggat imorse men jag hade inget internet och har inte haft på hela dagen.. Därför blev de ett inlägg nu istället.
Iaf så Slutade vi kvart i ett idag, så himla härligt.
Sitter alltså på bussen påväg hem nu , ska plugga när jag kommer hem sen ska jag träna vid sex, fysträning.
Här har ni en bild på vad jag har på mej idag också, puss


Hate it..

Är påväg hem från skolan nu, art en vanlig dag i skolan.. Nästan . Tre av mina kompisar provade i vår klass idag och ska göra de imon och på torsdag också. Idag har jag ingen träning så jag får ta tiden till att plugga.. Så himla tråkigt men ändå så måste man.
Efter skolan gick jag och Matilda till cc för att kolla lite, sen gick vi till hemmakväll för att jag skulle köpa lite godis bara.. Sen gick vi till stationen.
Aja .. Ville inte gå till skolan imorse för jag hade inget fint att ha på mej , låter lite fjortis kanske men jag hatar när man känner sej ful och att man inte har några kläder . Värsta som finns!
Nu är jag snart framme vid mitt hus så de blir la att ta nåt åh äta .
Hoppas ni haft en bra dag en så länge!
Puss


Panik ångest..

Vet inte vad jag ska ha på mej imon och klockan börjar att ticka iväg ., nån som har nåt förslag?
Skulle också bli as glada om ni följde mej på instagram : annienordin
Puss Puss


Standard..

Börjar änna bli standard att hänga med evelina hem efter skolan nu..
Sitter och käkar nu och kollar på tv, så gott. Vi ska baka efter de.. Också standard , Haha gottigott!
Haft en enkel dag i skolan, inte gjort särskilt mycke . Slutade typ fyra idag så jobbigt men imon slutar vi tio i två så de e nice. Mer från mej senare , puss


En liten bildbomb!

Här kommer lite bilder bara..


glömde..

haft en jävla slapp dag med annie, glömde bloggen tyvärr... förlåt!
har iaf typ bara slappat idag ,kollat,på film,käkat, bara degat alltså.
imon blir bloggningen bättre och de lovar jag.
Nu pratar jag med gosiga Anton i telefon så aaa.. vi hörs mer imon.
puss puss

Som jag har väntat, äntligen!!

Äntligen funkar blogg appen igen alltså betyder de att jag kommer kunna blogga som innan.. Kunna blogga flera gånger varje dag! Gud vad glad jag är nu, hoppas ni fortsätter att läsa för allt kommer bli så sjukt mycke bättre nu!

Idag har jag vart med Annie,Madde,Therese,Evelina,Jocke och Richard. Vi gjorde inte speciellt mycke , bara hängde typ.
Igår sov Annie hos mej och de gör hon inatt med! Igår bakade vi muffins som blev så sjukt gooa , tror vi bakar sånna ikväll med. Hoppas ni mår bra för de gör iaf jag! Puss och kram mina underbara läsare! Här får ni två bilder från idag också..


Natti

Nu är de dags att sova.. Haft en vanlig dag i skolan med vanliga lektioner idag så inget mer med de.. Hade iaf träning förut, roligt men jobbigt . Älskar handboll. Nu ska jag sova så Godnatt

skolan

igår började ju skolan, fick mest information och papper och sån skit.. slutade vid halv ett igår och åkte mmed andrea hem då. vi gymmade och åkte sen till mej för att äta oså.. började 10,20 idag så lite sovmorgon blev de ju ändå. idag har vi vart i slåttskogen med alla åttorna i vår skola, vi kollade på djur och åt typ sen hem till kungsbacka igen. tog bussen hem och evelina åkte med mej .. vi har inte gjort så mycke dock men alltid roligt att va med henne! Imon ska vi kolla på film halva dagen i skolan och vi får ha med oss chipps och godis oså, så jävla gött äre!
aja ska snart äta goo middag sen ska jag prata med anton i telefon en stund idag med... myspys. vi hörs , kram!

Blir så jävla trött...

Blir trött på blogg.se appen nu.. Den funkar aldrig!! De är också därför jag inte bloggar så ofta längre.. De funkar inte att lägga ut bilder heller.! Menmen.. De blir säkert bättre sen när skolan sätter igång för då använder man mer datorn och då finns de alltid tid för att blogga! Ni får stå ut helt enkelt! 
Jag har iaf haft en mysig dag och imon blir de upp tidigt för att se på bror som skall spela handbollsmatch. Efter de ska jag,Liza och Palle till smarholmen för att pressa lite så där en dag innan skolan börjar .. Man måste ju bli lite brun iaf. Jag har haft ett grymt sommarlov , hoppas även att ni också har haft de! Vi hörs

Gosigt väder!

Gud vad livet ärbra nu.. Sol,bad,killar,vänner,handboll fy vad livet leker just nu!
Haft en jävla bra dag och nu ska jag sova. Godnatt!

Godnatt

Sovit med Evelina i tre nätter och denna natten blir den 4de.. Imon sover hon hos mej igen för att hennes syster blev magsjuk idag och då vill hon inte va hemma. Haft sånna jävla roliga dagar med henne, världens bästa! Imon drar vi och badar om de blir fint väder annars stannar vi väll hemma antar jag. Vi hörs imon , kram

Sjukaste

Ni fattar inte hur mycke jag har saknat er och bloggen.. Appen har dampat som fan och jag har inte haft tid att blogga från datorn alls och är hemskt ledsen för allt detta!!lovar att de ska bli bättre nu och framöver ! Hoppas ni fortfarande tänker läsa och sprida bloggen vidare. Puss mina fina läsare!

RSS 2.0